Beplanting

Beplanting
Wilt u uw tuin (of een gedeelte) gaan aanplanten? Of een bestaande tuin een boost geven, zodat er meer samenhang ontstaat? Dan kan ik voor u een prachtige kleurrijke border ontwerpen en aanplanten. Een balans tussen heesters, bomen en vaste planten maakt uw tuin tot een fijne plek om te ontspannen en te genieten. Naar wens kunnen er bloembollen en/of eenjarige aan toegevoegd worden, zodat het bloeiseizoen verlengd wordt.
Ook let ik bij het kiezen van de beplanting erop dat er insectenplanten zijn toegevoegd.

De kunst is om met de juiste beplanting, de tuin zo lang mogelijk interessant te laten zijn, zodat er altijd weer iets nieuws in bloei komt gedurende het gehele bloeiseizoen. Met mijn liefde en kennis voor dit vak kan ik de mooiste beplanting combinaties maken, zodat u met veel plezier een rondje door uw tuin loopt en steeds opnieuw verrast zult worden als er weer een plant in bloei komt. Elke tuin en eigenaar heeft een eigen stijl en de tuin die ik voor u kan maken, wordt op uw wensen ontworpen.

Terraspotten XL
Met veel enthousiasme maak ik voor particulieren en bedrijven natuurlijke en rijkbloeiende plantcombinaties van zowel vaste als eenjarige planten. U kunt hierbij denken aan het aankleden van een entree, tuin of (dak)terras. Hiervoor gebruik ik planten met fraai blad in kleur en vorm en planten die rijk en lang bloeien. De kleuren worden met smaak op elkaar afgestemd en in overleg met u uitgekozen. Wilt u een nieuwe border in uw tuin? In overleg met u kies ik de beplanting en plant de border in.

terraspottenxl